Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació
n° visites: 214890   |    |  Avís legal
 


 IKOFA, S.L. - IKO FOOD

  Ramon Berenguer I s/n Pol.Ind. Can Vinyals
  08130 - Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona) 
  Tel: +34 935.749.840
  Fax: +34 935.602.267
   Correu-e: iko@ikofa.com
  Coord: 41.534944, 2.161333

Utilitzeu aquest formulari per sol·licitar informació i contactar amb nosaltres:
Nom *(Mín. 4 caràcters) Cognom
Empresa N.I.F.
Correu-e * Direcció
Telèfon*
Consulta
*(Només lletres)
*Camps obligatoris
Documento sin título De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, ens informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de IKOFA, S.L. - IKO FOOD amb CIF i domicili social a Ramon Berenguer I s/n, 08130, Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, IKOFA, S.L. - IKO FOOD informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir els preceptes esmentats amb anterioritat.

Mentre no ens comuniqueu el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

IKOFA, S.L. - IKO FOOD informa que procederà a tractar els dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que IKOFA, S.L. - IKO FOOD es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o es rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

De conformitat amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic iko***ikofa.com.

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.

Amb el enviament del formulari de recollida de dades, accepta la política de privacitat de IKOFA, S.L. - IKO FOOD.

Tancar finestraNovetats

Salses GourmetFrutos del Bosque Café París


Pedro Ximénez Salsa de SetasT'agrada la pàgina?
comparteix-ho amb tothom